İSTANBUL / BAĞCILAR - Peyami Safa Ortaokulu

Öğretmen veli görüşme saatleri için tıklayınız

Haz

Millî Eğitim Bakanlığı, 5 Haziran Pazar günü Liselere Geçiş Sistemi kapsamında gerçekleştirilecek olan merkezî sınava katılacak öğrenciler için bir e-broşür hazırladı. e-broşürde öğrencilerin süreci etkili şekilde yönetebilmeleri ve sınav kaygısıyla başa çıkabilmeleri için önerilere yer verildi.

Uzman rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlar tarafından Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan "Sınav İçin Öneriler" başlıklı e-broşür Millî Eğitim Bakanlığının resmi internet adresinde yayımlandı.

Kas

Okulumuz öğrencileri ile  Türk ve İslam eserleri müzesinde açılmış olan Anadolu Masalları sergisini gezerek müzeyi ziyaret ettik. Öğrencilerimiz geçmişleri ile bağlantı kurma ve değerlerimizi özümseme noktasında oldukça önemli tecrübeler elde ettiler.