İSTANBUL / BAĞCILAR - Peyami Safa Ortaokulu

Su tasarrufuyla ilgili bilgilendirici slayt için bağlantıya tıklayınız

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Haftalık Ders Programı

May

Bağcılar Belediyesinin Koordine Ettiği  Sosyal Yetenek Atölyeleri Etkinlikleri Kapsamında Okulumuz 7.Sınıf Öğrencilerine Yönelik "Drama ve Yazarlık Eğitimi" veren Elif YILDIZ Hocamıza ve Bağcılar Belediyesine Teşekkür ederiz.

May

Mrt

Dünya tarihini değiştiren bir savunmaya sahne olan Çanakkale Zaferi'nin milli mücadeleye büyük katkısı oldu.18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun.Tüm şehitlerimizi sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Deprem bölgesine okulumuz adına yapılacak konteyner için katkıda bulunan herkese çok teşekkür eder hedeflenen tutara ulaşmamız için desteklerinize devam etmenizi bekliyoruz.

Ara

11 Aralık Pazar günü Saat:11.00-13.00 okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır.Tüm velilerimizin katılımlarını rica ederiz

Ara

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun